Waaruit bestaan
ITR rubbertrack

Het rubberOp de wereldmarkt rollen de rubbertracks van ITR voorop. Onze banden staan binnen de industrie bekend om hun kwaliteit en prestaties. Deze prestaties zijn te danken aan de opbouw van de rubbertrack. De rupsbanden van ITR bestaan uit een rubbercompound met een mix van natuurlijk en synthetisch rubber. Hiermee kunnen wij de best mogelijke duurzaamheid en levensduur garanderen van jouw nieuwe band.
Daarnaast zijn de rubbertracks ook voorzien van een gewikkelde staalkabel met een hoge treksterkte, zonder naden, om fouten in de kabelverbinding te voorkomen. Ook zorgt dit ervoor dat interne corrosie geminimaliseerd wordt. Tot slot gebruiken we stalen schoenplaten, wat bij elkaar zorgt voor een sterke en betrouwbare kern
De staalkabelOp de wereldmarkt rollen de rubbertracks van ITR voorop. Onze banden staan binnen de industrie bekend om hun kwaliteit en prestaties. Deze prestaties zijn te danken aan de opbouw van de rubbertrack. De rupsbanden van ITR bestaan uit een rubbercompound met een mix van natuurlijk en synthetisch rubber. Hiermee kunnen wij de best mogelijke duurzaamheid en levensduur garanderen van jouw nieuwe band.
Daarnaast zijn de rubbertracks ook voorzien van een gewikkelde staalkabel met een hoge treksterkte, zonder naden, om fouten in de kabelverbinding te voorkomen. Ook zorgt dit ervoor dat interne corrosie geminimaliseerd wordt. Tot slot gebruiken we stalen schoenplaten, wat bij elkaar zorgt voor een sterke en betrouwbare kern.
De schoenplatenOp de wereldmarkt rollen de rubbertracks van ITR voorop. Onze banden staan binnen de industrie bekend om hun kwaliteit en prestaties. Deze prestaties zijn te danken aan de opbouw van de rubbertrack. De rupsbanden van ITR bestaan uit een rubbercompound met een mix van natuurlijk en synthetisch rubber. Hiermee kunnen wij de best mogelijke duurzaamheid en levensduur garanderen van jouw nieuwe band.
Daarnaast zijn de rubbertracks ook voorzien van een gewikkelde staalkabel met een hoge treksterkte, zonder naden, om fouten in de kabelverbinding te voorkomen. Ook zorgt dit ervoor dat interne corrosie geminimaliseerd wordt. Tot slot gebruiken we stalen schoenplaten, wat bij elkaar zorgt voor een sterke en betrouwbare kern.
Veuillez patienter...
LE PRODUIT A ÉTÉ AJOUTÉ
AU PANIER