LOGISTIEK MEDEWERKER (40 UUR PER WEEK)

ITR Benelux
Ben jij de collega die graag aansluit bij de gezamenlijke lunch of een van de gezellige bedrijfsfeesten? Spreekt het je aan om te werken voor een jonge, ambitieuze en snel groeiende organisatie die zaken doet in de Benelux en Duitsland? Ter uitbreiding en verdere versterking van ons team zijn we op zoek naar een logistiek medewerker inclusief Playstation5*

Iets voor jou?
ITR Benelux is onderdeel van de USCO Group, een van de grootste fabrikanten ter wereld op het gebied van A-kwaliteit onderdelen voor grondverzetmachines (graafmachines, bulldozers etc). Met wereldwijd vestigingen en eigen fabrieken. Door de centrale ligging van ons warehouse in Tilburg, kunnen we binnen ons aandachtsgebied, de Benelux en Duitsland, snel inspelen op de behoefte van onze partners en specialisten. Bij ons wordt samen hard gewerkt, maar ook zeker hard genoten. 
Wat je doet
Als logistiek medewerker help je mee met de dagelijkse gang van zaken binnen het magazijn. Samen met de rest van het team zorg je voor een goede verwerking van de goederenstroom door het magazijn van inkomend tot uitgaand. Je bent hierbij dus flexibel inzetbaar en werkt veel met hef- en reachtrucks.

Wat je krijgt
Een afwisselende functie in dagdienst in een klein hecht team. Binnen de organisatie heerst een informele werksfeer. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om je hef- en reachtruck certificaten te behalen en zijn er tal van mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie. Het bruto uurloon zit afhankelijk van jouw ervaring in een soortgelijke functie in de range van €12,83 tot €15,73.

Wat wij verwachten
Je houdt van aanpakken, bent secuur en neemt initiatief. Bent flexibel en stressbestendig. Je werkt graag in een team en verliest nooit de veiligheid uit het oog. 

Herken jij jezelf en heb je zin om deze uitdaging aan te gaan? Neem dan contact met ons op! We ontvangen graag je motivatie en CV.
Mail naar: jobs@ITRbenelux.com

*Vraag naar de voorwaarden voor het ontvangen van een Playstation5 na indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van deze of andere vacatures wordt zeker niet op prijs gesteld.

Machen Sie ein Praktikum oder einen BBL-Arbeitsplatz
bei ITR Benelux

ITR Benelux ist ein von der SBB anerkannter Ausbildungsbetrieb. Wir bieten Praktika und BBL-Arbeitsplätze in den folgenden Bereichen an:
Offene Bewerbung?
Das ist natürlich jederzeit möglich, bitte senden Sie Ihren Lebenslauf mit Motivation an: jobs@itrbenelux.com

Eine E-Mail senden
Bitte warten Sie einen Moment...
Das Produkt wurde dem Warenkorb hinzugefügt
aan de winkelwagen